Hemmamatch mot Rimbo

 
Match nummer nio för säsongen knackar på dörren och denna gång är det nykomlingen Rimbo som kommer på besök, ett Rimbo som har haft en väldigt tuff inledning på säsongen. Laget har ännu kammat noll poäng i tabellen med blandade resultat så här långt. Bl.a. pressade de IFK på hemmaplan där IFK tillslut kom undan med en uddamålsvinst, 28-27. Även Hammarby och Guif har fått slita för sina segrar men trots att tre bröder Tollbring spelar i laget och två av dem, Jerry och Jeff, samt Endrit Abdullahi ligger högt upp i skytteligan så har Rimbo ännu ingen seger.
Men man får ändå inte låta sig luras av deras minst sagt ovanliga spelstil som påminner lite om Hammarbys och som det absolut gäller att se upp för.
 
För IFK så har de två senaste matcherna slutat oavgjorda. Den senaste hemmamatchen mot Lugi slutade 27-27 och i onsdags borta mot Sävehof blev slutresultatet 29-29,
Matchen mot Sävehof var en väldigt välspelad match med ett stort underhållningsvärde där Robert Lechte gjorde en stormatch och där IFK:s spelmotor Linus Lake äntligen var tillbaks på planen. Det märktes och IFK ledde stora delar av matchen men av någon konstig anledning fick man en väldig massa lätta utvisningar emot sig i slutskedet av matchen vilket bidrog till att Sävehof kunde ta ikapp ett femmåls underläge till likaläge när klockan stod på 60 minuter.
Annars var det en av de bästa matcherna som IFK har spelat den här säsongen och vi hoppas på att det fortsätter så även mot Rimbo.
 
Här är lite statistik inför matchen
 
 
Inbördes möten
25/09/13 Rimbo HK – IFK Skövde 27-28

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0