Hemmamatch mot Drott

 
Nu duggar matcherna tätt och på sex dagar är vi nu framme vid match tre och denna gången är det HK Drott från Halmstad som står för motståndet på hemmaplan. Drott som är regerande mästare har precis som hemmalaget underpresterat så här långt och ligger bara på en nionde plats i tabellen, endast en poäng före IFK.
 
Drott har blandat och gett ordentligt där man har pressat Kristianstad till ett oavgjort resultat på bortaplan samtidigt som man har fått oavgjort mot nästjumbon Rimbo. Bortalaget kanske har förlitat sig alltför mycket på landslagsaktuella Magnus Persson som har mäktat med hela 90 mål så här långt samtidigt som Philip Stenmalm som ligger tvåa i den interna skytteligan "bara" har gjort 51 mål. Tätt bakom Stenmalm kommer Viktor Hallén med sina 49 mål och dessa tre herrar är något som IFK måste se upp med.
 
För IFK så gäller det att fortsätta på samma sätt som man avslutade matchen mot Hammarby på. Istället för att tappa en trygg ledning så kunde IFK denna gången jaga ikapp ett nästintill omöjligt underläge och "vann" en poäng. Rasmus Wremer har prickat formtoppen och har spelat fantastiskt bra i IFK:s tre senaste matcher och fortsätter han med det så kan det bli en riktigt kul kväll. Matchen är en "tvåkronasmatch" vilket innebär gratis inträde och vi hoppas därför på en utsåld Arena Skövde där publiken bär fram IFK till en ny seger!
 
Här är lite statistik inför matchen
 
 
Inbördes möten
27/02/13 IFK Skövde – HK Drott 33-32
15/11/12 HK Drott – IFK Skövde 28-22
21/03/12 IFK Skövde – HK Drott 30-33
20/10/11 HK Drott – IFK Skövde 29-33
10/02/11 HK Drott – IFK Skövde 26-28

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0