Spännande!

Det finns ett ord för den kommande säsongen, spännande. Eller kanske två ord, väldigt spännande!
Igår blev ju som de allra flesta vet Jonas Källman klar för IFK och där får laget en världsstjärna med i laget. Jonas spelade ju i IFK mellan 2000-2002 och har på sina år utomlands utvecklats till en av världens bästa spelare, inte bara framåt utan framförallt bakåt där hans 5-1-spel håller absolut världsklass. Hans grymma rutin från både klubblag samt landslagsspel kommer att smitta av sig och lyfta hela laget på ett jättebra sätt. Därför har denna säsong gått från en på förhand spännande säsong till en väldigt spännande säsong!
Men det finns redan väldigt bra spelare i laget och en spelare kan ju inte göra ett helt lag. Inför säsongen har hemvändare som Kristian Svensson och Joakim Svensson kommit tillbaks efter många år i andra klubbar samt att Jonas 10 år yngre bror Filip har återvänt till Sverige och nu Skövde efter fyra år i Spanien. Och sedan tidigare har IFK ett starkt lag på pappret med en härlig blandning av gammalt och nytt.
Sedan har ledarstaben också bytts ut. Nu är det nygammla tränaren Peter Johansson tillsammans med Robert Arrhenius som kommer att leda IFK och det ser på många sätt också där spännande ut. Nya idéer, nya spelsystem och nya röster i omklädningsrummet är nog precis vad man behöver, en nytändning i laget helt enkelt.
Nu är det ett antal träningsmatcher kvar innan Elitserien drar igång den 20:e september vilket man ser fram emot med glädje, nyfikenhet och förväntan. Ingen mindre än Sävehof väntar i öppningsmatchen vilket gör det hela ännu mer spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0